Om oss

Erfaret företag inom bergsprängning

Välkommen till ett kunnig och erfaret företag inom bergsprängning, bergspräckning och relaterade tjänster inom markarbeten. Vi har lång erfarenhet av branschen kan utföra säkra sprängningar inför olika former av bygg- och entreprenadprojekt.

Inom företaget finns det mer än 90 års sammantagen erfarenhet och vi har utfört en lång rad lyckade projekt inom bergsprängning, bergspräckning, bergförstärkning och bergborrning. 

Vi arbetar med allt inom bergsprängning, från stora projekt inom infrastruktur till privata husgrunder. Vi är stolta över alla de speciella projekt vi har varit delaktiga genom åren och är bra på att skapa lösningar på de spännande utmaningar vi får i yrket.

bergssprängning Stockholm

Ett gott samarbete är alltid i fokus för oss

Vi strävar efter ett gott samarbete med våra kunder och samarbetspartners och har på det sättet skapat många långsiktiga relationer. Genom att alltid jobba åt samma håll mot ett gemensamt mål kan vi utvecklas och lösa alla de problem som kan uppstå.

Det är personalen som är stommen i vår verksamhet. Våra kompetenta medarbetare gör allt möjligt, därför arbetar vi kontinuerligt med vidareutbildning, utveckling och motivation. Engagemang, proffsighet och gemenskap är våra genomgående ledord i arbetet.

Genom åren har vi genomfört en rad lyckade sprängningsprojekt i hela Stockholm med omnejd. Bland våra kunder finns byggherrar, kommuner men även privatpersoner som ska bygga ut på tomten eller kanske anlägga en ny pool. Är du intresserad av referenser så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Vi anpassar oss alltid efter kundens behov

Kunden är alltid i fokus för oss, därför är det alltid viktigt med ett personligt och trevligt bemötande. Vi är dessutom flexibla och kan anpassa oss efter våra kunders specifika behov och önskemål. Vi är ett auktoriserat företag som kan garantera trygga och säkra sprängningsuppdrag. Vi ser till att både närmiljön och de som arbetar i den är fullkomligt säkra när vi spränger.

Vi är ett etablerat företag med ordnad ekonomi och full ansvarsförsäkring. Alla våra arbeten kommer dessutom med generösa garantier.

Vår förhoppning vid alla uppdrag är att du ska bli så nöjd att du gärna rekommenderar oss vidare till andra.

Säker bergsprängning för små och stora kunder!