Bergsprängning Stockholm

Säker och effektiv bergsprängning i Stockholm

Välkommen till det naturliga valet när det handlar om bergsprängning i Stockholm. Vänd dig till oss om du är i behov av bergsprängning utförd av kompetent och välutbildad personal med lång erfarenhet. Vi arbetar med material och maskiner av högsta klass och arbetar helt enligt dina önskemål – alltid med säkerheten i fokus.

Kontakta oss här eller hör av dig på telefon om du vill veta mer om våra tjänster eller begära en offert. Vi finns alltid tillgängliga och gör vårt bästa att svara på dina frågor snarast möjligt.


bergssprängning Stockholm

Erfarna och nytänkande

Vi är erfarna och samtidigt nytänkande och levererar helhetslösningar med säkerhet, kvalitet och punktlighet som främsta ledord.

Vi arbetar med privatpersoner, företag, byggherrar och fastighetsbolag och har lärt oss att anpassa oss för att möta våra kunders olika önskemål. Vi har kunskapen och bredden som behövs för att planera ett schema för arbetet, anpassa sprängämnen för olika miljöer och hitta olika skräddarsydda lösningar för vägbyggen, grundläggning och andra projekt. När det handlar om bergsprängning kan vi motsvara alla typer av behov.

Maximal säkerhetsnivå i alla lägen

När det handlar om bergsprängning är det mycket viktigt att hålla en maximal säkerhetsnivå. Vi kan garantera en stor säkerhet för alla inblandade samt givetvis även för närliggande områden. Våra erfarna bergsprängare vet vilka säkerhetsåtgärder som krävs för att alla ska kunna känna sig trygga.

En bergsprängning kan göra nytta vid ett flertal olika tillfällen. Vanligast är när ett berg behöver förstöras för att skapa utrymme för någon form av bygge. Det är dock inte alltid nödvändigt, handlar det om mindre stenar och bergknallar så kan det räcka med en säker och vibrationsfri bergspräckning. Detta passar exempelvis bra i tätbebyggda områden i Stockholms län.

Bergsprängning gör nytta i många lägen

Det finns många typer av arbeten där bergsprängning kan vara nödvändigt. Det kan handla om allt från kommunala eller kommersiella byggen som parkeringshus eller privata tomter där det behövs göras plats för ett nybygge. En ny swimmingpool exempelvis kräver ofta att man utför en bergsprängning.

Här är några typer av projekt där det ofta är nödvändigt med bergsprängning:

  • Nybygge och vissa tillbyggnader.
  • Pooler.
  • Privata och kommunala garage och parkeringshus.
  • Borttagning av bergknallar och större stenar på privata tomter.

Noggrann kontroll och dokumentation

För att minska risken för stenkast arbetar vi alltid med ordentlig täckning, vi kontrollerar noga att det inte finns några odetonerade sprängämnen kvar efter en sprängning. Dessutom kontrollerar vi alltid att vi ligger under de rekommenderade vibrationsvärdena. Dessutom för vi protokoll över våra sprängningar för att kunna utveckla vår teknik ännu mer och bli ännu bättre på vårt arbete.

Hör av dig till oss idag och boka ett möte eller lämna dina uppgifter så återkommer vi med en offert! Låt oss bli din kompetenta och trygga partner inom bergsprängning.

Säker bergsprängning i Stockholm